• Chris van Deventer


  Accountant Administratieconsulent


  Chris-van-Deventer-Accountant-Administratieconsulent-Accountantskantoor-Van-Deventer.jpg
 • Robert Bik


  Accountant Administratieconsulent


  Robert-Bik-Accountant-Administratieconsulent-Accountantskantoor-Van-Deventer.jpg
 • Chris van Deventer is in 2000 gestart als medewerker bij Accountantskantoor Lemmers, onderdeel van Novens Accountants. Na het afronden van de HBO-opleiding Bedrijfseconomie is Chris in 2007 fulltime gaan werken als relatiebeheerder bij Accountantskantoor Van der Plas. In januari 2014 is Chris toegetreden als partner bij Accountantskantoor Van der Plas en is hij gestart met het opbouwen van een eigen vestiging, Accountantskantoor Van Deventer in Lisse. Chris is accountant-administratieconsulent (AA) en bezit volledige certificeringsbevoegdheid. Hij is in 2013 ingeschreven in het accountantsregister van het NBA.

  Chris omschrijft zichzelf als proactief, persoonlijk betrokken, professioneel en iemand die de ondernemer voor 100% probeert te ontzorgen op financieel gebied. Chris is een generalist met specialismen. Hij zoekt naar praktische oplossingen. Chris vindt het van belang, zeker voor het MKB, dat de problematiek wordt vertaald naar de taal van de ondernemer. Chris hecht er waarde aan dat wordt geadviseerd vanuit een goede theoretische achtergrond. Hij volgt dan ook regelmatig cursussen en bestudeert continu de actualiteiten op het gebied van accountancy en fiscaliteiten om zijn kennisniveau op peil te houden en uit te breiden. De dagelijkse werkzaamheden van Chris bestaan uit adviseren, het certificeren/bespreken van jaarrekeningen, het uitvoeren van controlewerkzaamheden van middelgrote en grote ondernemingen, het bieden van administratieve bijstand/begeleiding, het maken van liquiditeits- en exploitatiebegrotingen en het opstellen van waardebepalingen van ondernemingen.
    • Ton van der Plas


  Registeraccountant/Registercontroller


  Ton-van-der-Plas-Registeraccountant-Registercontroller-Accountantskantoor-Van-Deventer.jpg
 • Bart van der Zalm


  Assistent-accountant


  Bart-van-der-Zalm-Assistent-accountant-Accountantskantoor-Van-Deventer.jpg
 • Ton van der Plas (Werkzaam bij vestigingskantoren Noordwijk (vd Plas), Voorhout (Lemmers), Noordwijkerhout (Warmerdam) en Katwijk (Brittenburg) van Novens Accountants) is op 18 augustus 1964 te Noordwijk geboren. Ton is gehuwd, heeft 2 kinderen en is woonachtig in Noordwijk. Ton heeft vanaf 1993 een relatiekring opgebouwd die uiteindelijk in augustus 2001 leidde tot een volledige focus op de accountantspraktijk.

  Specialisaties zijn onder meer advisering omtrent bedrijfsstrategie, interne organisatie en informatievoorziening alsmede het begeleiden van controleopdrachten. Daarnaast worden reguliere samenstellingsopdrachten voor mkb-ondernemers aangestuurd. Binnen deze samenstellingsopdrachten beheerst hij  het gehele scala aan specifieke advisering omtrent start onderneming, financieringsaanvragen, fusie, financial planning, bedrijfsopvolging –en overname, staking, estate planning e.a. zaken.

  Ton is in 1986 afgestudeerd  aan de Haarlemse Hogeschool (HEAO-BE), hij vervolgde zijn opleiding via een avondstudie bij het NIVRA. In 1995 studeerde hij af als registeraccountant. Gedurende de periode 1997 tot en met 2001 volgde hij de Postdoctorale Controllersopleiding aan de Universiteit van Amsterdam. In 2001 studeerde hij af als registercontroller.

  Ton heeft 7 jaar werkervaring (1986-1993) opgedaan in de grote controlepraktijk bij Ernst & Young te Haarlem/Amsterdam. Ton is betrokken geweest bij controleopdrachten voor ABN AMRO, Connexxion, AMC, Polec Engineering en andere (middel)grote ondernemingen. Daarna heeft hij 8 jaar (1993-2001) ervaringen opgedaan als financial controller zowel in dienstverband als op freelance-basis, in belangrijke mate bij Kopieersystemen Nederland B.V. (Minolta) te Badhoevedorp.

  Binnen de opleiding voor registeraccountant werd een eindscriptie gepubliceerd inhoudende een onderzoek naar kengetallen in de jaarrekening van beursgenoteerde ondernemingen. De opleiding voor registercontroller werd afgesloten met een eindscriptie over Customer Relationship Management (CRM). De eindbeoordeling van deze scriptie lag in handen van Prof. Dr. Bergsma, ex-CFO AKZO Nobel.
     Bart is sinds 2017 werkzaam bij ons kantoor. Hij werkt al meer dan 11 jaar in de accountancy en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften. Bart is gezien zijn kennis een vraagbaak voor zijn collega’s en voor cliënten. • Maureen Duivenvoorde


  Assistent-accountant


  Maureen-Duivenvoorde-Assistent-accountant-Accountantskantoor-Van-Deventer.jpg
 • Peter Ruigrok


  Senior Salarisadministrateur


  Peter-Ruigrok-Senior-Salarisadministrateur-Accountantskantoor-Van-Deventer.jpg
 • Mark Jonker


  Federaal Belastingconsulent


  Mark-Jonker-Federaal-Belastingconsulent-Accountantskantoor-Van-Deventer.jpg
 • Regine Hoek


  Administratrice


Van Deventer kan u helpen met o.a.